РЕМОНТ коробок автомат

РЕМОНТ коробок автомат

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 20.12.2025 - 18:14:07
Сторінки:  1  

Теплові помпи повітря вода

АвторПовідомлення

РАЗЛИВ_сеть магазинов

Король мемов

Статистика:

Всім привіт! Планую купити кондиціонер для будинку, але чув що крім звичайного охолодження є ще якісь теплові помпи. Хтось може пояснити що це таке і в чому різниця? Чи варто взагалі на них дивитись чи краще звичайний кондиціонер?

---------------------
Интернет магазин пива с доставкой http://razliv.com/Мобильная пивная установкаБез доброго пива - нет душе РАЗЛИВА!
Повідомлення # 1 10.12.25 - 10:01:05
RE: Теплові помпи повітря вода

HAZE

Король мемов

Статистика:

Теплові помпи це дуже круча річ насправді! Вони працюють як кондиціонер влітку, але ще й можуть обігрівати приміщення взимку, причому дуже ефективно. Система повітря-вода особливо хороша якщо у вас є радіатори опалення або тепла підлога. Вона бере тепло з вуличного повітря і передає його воді в системі опалення. Набагато економніше ніж електричні обігрівачі чи навіть газ в деяких випадках.

Повідомлення # 2 10.12.25 - 10:51:23

Ирина_1

Король мемов

Статистика:

Підтримую попередню відповідь. Сам встановив теплову помпу повітря-вода минулого року і дуже задоволений результатом. Взимку будинок теплий, рахунки за опалення в рази менші ніж були. Влітку та сама система працює на охолодження через фанкойли. Спочатку здавалось що це дорого, але окупається швидко за рахунок економії. Брав систему тут https://cooper-hunter.kiev.ua/category/warm-pumps/air-water/ - хлопці все професійно розрахували і встановили.

Повідомлення # 3 10.12.25 - 11:15:43

Pipiliya

Король мемов

Статистика:

Це просто супер інформація, дякую! Я теж вирішив не обмежуватись звичайним кондиціонером і замовив теплову помпу. Встановлення зайняло пару днів, але воно того варте. Зараз маю і охолодження влітку і опалення взимку від однієї системи. Економія на комунальних платежах відчутна вже після першого місяця використання.

Повідомлення # 4 10.12.25 - 12:00:35

Realsa

Король мемов

Статистика:

Я також після цього обговорення зацікавилась тепловими помпами. Проконсультувалась зі спеціалістами, вони розрахували що для мого будинку це ідеальний варіант. Замовила встановлення, все пройшло чудово. Тепер рекомендую всім знайомим які будують або ремонтують будинки - це справді майбутнє систем опалення та охолодження.

Повідомлення # 5 10.12.25 - 12:29:45
Вбудована шафа купе у передпокій : Попередня темаНаступна тема: автобусні тури з України в Європу
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники